Tips før visning - Boligkjøp - Hjelp fra Kibsgaard Takst

Tips før visning

Tips før visning fra Proff Takst AS. Jakten på en bolig er en spennende og følelsesmessig prosess. Ofte tilbringer man kort tid på visning, og dette danner grunnlaget for en av de viktigste økonomiske avgjørelsene man gjør i løpet av livet. Det er lett å se seg blind på den flotte hagen, interiøret eller panoramautsikten og dermed glemmer man å sjekke de viktigste tingene ved boligen.
Hvordan står det til med huset?
Å ha en sjekkliste med seg på visning kan være gull verdt. Både nye og gamle boliger kan være i god, middels eller dårlig stand. I løpet av minuttene du er på visning, må du avgjøre visuelt, eller ved undersøkelser og spørsmål om hvilken stand boligen du skal investere i har.
Still spørsmål på visning og les tilstands/takst-rapporten grundig.
Klikk her for å laste ned ett utskriftvennlig dokument.
Lykke til

Related Posts