Tips før vinteren

Tips før vinteren - Kibsgaard Takst - Nyheter - Takstmann Kristiansand - Løv - Takrenner - Frostskader

Tips før vinteren

Tips før vinteren fra Proff Takst AS. Vinteren er rett rundt hjørnet og da kan det være smart å ta en titt rundt huset.
Sjekk takrenner for løv og gjør rent. Slurver man med dette, kan det i verste fall føre til tette avløpsrør. Her samler vannet seg, og når vinterkulden setter inn for fullt kan rørene bli utsatt for frostsprengning. Tiden går mot vår og med sprukne avløpsrør er sjansen for å få fuktskadet kledning tilstede.
Et billig og forebyggende tiltak er en løvrist som monteres i toppen av avløpet. Ta turen til nærmeste byggevareforhandler å kjøp en slik, koster under hundrelappen og er langt billigere enn utgifter til snekkeren.
Noe av det mest kostbare å glemme er utekranen. Steng vanntilførselen ut, og la den stå i åpen stilling. Mens du likevel er ute i hagen; sett maling, organiske materialer, høytrykkspyler og utekrukker innendørs. Da slipper du frustrasjon ved besøk av rotter/mus og ødelagte krukker.

Related Posts