Kan det ikke brenne hos deg? - Kibsgaard Takst - Røykvarsler

Kan det ikke brenne hos deg?

Kan det ikke brenne hos deg? Endelig er det første søndag i advent og juleforberedelser nærmer seg i de fleste hjem. Før vi går i gang med kakebakingen, vil det være lurt å innføre en tradisjon med bytting av batterier i røykvarslere og ta en sjekk av brannslukningsutstyret ditt. Tradisjonen kan feires med å tenne det første adventslyset med god samvittighet.
Mine erfaringer er at det ofte mangler batterier i varslere, dermed har jeg alltid med ekstra på befaringer. Ofte observeres det at varslere enten er defekte eller mangler helt. Slukkeutstyr oppbevares i noen tilfeller utilgjengelig. Vær varsom.
Trenger du nye brannvarslere bør du kjøpe sammenkoblingsbare. Fordelen med å bruke denne typen varslere, er at de aktiveres samtidig. Oppholder det seg flere personer i ulike deler av boligen, vil alle bli klar over faren. Er slukkere eller varslere eldre enn 10 år bør disse byttes. Til dere som elsker utebelysning, bruk sunn fornuft.
I anledning julen 2016 sponser Neumann Bygg med et brannslukningsapparat og røykvarslere til 2 heldige vinnere. Svar i kommentarfeltet med ikoner som vist på bilder, så er du med i trekningen.
Vinnere trekkes på røykvarslerens dag 1. desember.
Kan det ikke brenne hos deg? - Kibsgaard Takst
Lik og del gjerne